Cazare Satu Mare Vila Leon

Cazare ieftina in Orasul Satu Mare

Du-te la conținut

Moteluri Satu Mare

Moteluri  Satu Mare – Municipiul  Satu Mare este situat la graniţa de  Nord Vest a României şi  ofera posibilitatea de a vizita o suita de obiective turistice.
Dispune de un număr mare  de Moteluri şi Hoteluri, care vin intampinarea nevoilor tuturor turistilor.
Inchirieri in Regim Hotelier Satu Mare - Preţul unei camere este de la 160 lei camera/2 persoane, 180 lei camera/3 persoane, 200 lei Apartament/4 persoane.
Rezervări la Telefon 0745 709 907
Camerele sunt dotate cu Televizor, Frigider, Baie Proprie, Internet Wireles, etc.
Vila Leon se afla situat in zona centrala dar linistita, aproape de centrul orasului si de institutiile importante (primarie, prefectura, tribunal, institutii bancare, etc.
Mai multe detalii si informatii aici =>>  Vila Leon Satu Mare

Moteluri Satu Mare
Motelurile  şi Hotelurile din Satu Mare sunt solicitate pe toata perioada anului,  in special in perioada de vara, in perioada concediilor, dar si pentru diferite teambuilding-uri  sau evenimente de familie.
Foarte multi turisti din Romania sau strainatate, care isi petrec vacantele vizitand Romania sau Europa, tranziteaza si se cazeaza in  orasul Satu Mare.

Exista numeroase oportunitati de a petrece timpul in Satu Mare dar un specific aparte este dat de apele termale din judet, recunoscute in tara si in strainatate, care atrag numerosi turisti pe tot parcursul anului. In municipiul Satu Mare exista 2 stranduri termale iar cel mai recent, construit prin program European, este Aqua Park Aqua Star.

Cazare ieftina Satu Mare
Înapoi la cuprins